Vårdcentral i fokus under Sommartorsdag

IMG_3020

Sommartorsdagen 2 juli var RS Borås som vanligt ett rött inslag på Stora Torget. Under flera timmar, som slutade med en spelning av Hasse Andersson, sålde fyra medlemmar tidningen Offensiv och hade diskussioner med intresserade torgbesökare. Framförallt ville de flesta prata om de senaste händelserna på vårdcentralen Viskan, där i princip hela läkarstaben sagt upp sig själva i en protestaktion. Eftersom läkare tvingas arbeta efter LEAN/New Public Management upplever de att de inte kan ge adekvat vård, samt själva belastas tungt med administrativt pappersarbete.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: